Wie zijn wij?

MN adviseurs & accountants staat voor een tweetal motto’s welke wij dagdagelijks vanuit ons DNA willen waarmaken:

1.     Wij willen géén klanten, wij willen relaties;

2.     Samen sterk!

Wat bedoelen wij daarmee?  Klant worden is een keuze, relatie zijn is onze uitdaging. Wij veranderen derhalve samen met u de traditionele regels van het spel. MN adviseurs & accountants wil samen met haar relaties aan de slag om het verschil te maken binnen de traditionele accountancy markt.

Tradities dien je in eren te houden wanneer ze symbolische meerwaarde hebben.

Naar onze opvattingen geldt dit niet voor de professie van de accountant in de rol van adviserende en strategische compagnon van u als ondernemer en / of particulier. Uiteraard blijven wij ons als modern advies & accountantskantoor bewust van de maatschappelijke rol van de accountant als voorgeschreven binnen onze beroepsregels. Doch, onze adviseurs en accountants kijken met name proactief met u vooruit in plaats van dat we enkel aan traditionele geschiedschrijving doen.  Dit hangen wij op aan onze slogan: “YOUR FUTURE IS OUR MISSION”

Termen als balansoptimalisaties, risico- en aansprakelijkheidsspreiding en fiscale optimalisatie en planning gaan bij ons dagelijks over de tong. Zowel aan de zakelijke als de privézijde van uw belangen.

Wij willen het verschil maken voor u!

Met wie we dat doen? Met ons zeer ervaren team, ons grote netwerk en vooral samen met u.
 

Wilt u meer weten over onze eigenzinnige en vernieuwende filosofie en ons maatwerk aangepast op uw behoeften neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De koffie staat altijd voor u klaar! 

SAMEN STERK!

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png