Accountantskantoor Kalnenek

Accountantskantoor Kalnenek uit Landgraaf en MN adviseurs & accountants werken sinds 2021 intensief met elkaar samen.

Over accountantskantoor Kalnenek

Accountantskantoor Kalnenek is een regionaal accountantskantoor gevestigd in Landgraaf. De heer Ronald Kalnenek is als sinds 1987 actief als accountant.

De medewerkers van het kantoor hebben ieder hun eigen expertise en ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, het voeren van administratie, fiscale zaken en bedrijfsadviezen voor het midden- en kleinbedrijf, stichtingen, vereningingen en particulieren.

Samenwerking met MN adviseurs & accountants?

Medio 2020 raakten Marco Mulders en René Nijsten in gesprek met Ronald Kalnenek. Ronald en zijn team zochten de samenwerking met een ander kantoor. Dit heeft geresulteerd in een intensieve samenwerking tussen MN adviseurs & accountants en Accountantskantoor Kalnenek in 2021.

Uw accountantskantoor in Limburg

Door de gezamenlijke slagkracht bestaat het team uit 15 ervaren en deskundige medewerkers. Wij mogen bedrijven uit zowel Nederlands als Belgisch Limburg tot ons klantenbestand rekenen.

Wilt u meer weten over onze eigenzinnige en vernieuwende werkwijze en ons maatwerk aangepast op uw behoeften?

Dan helpen wij u uiteraard graag! Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 85 - 040 11 20. Voor uitgebreide vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@mnadviseurs.nl
 

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement
*  Website URL
Inschrijven

Deze website is gemaakt door  websignaal.png